برای تهیه این کیک ابتدا باید کیک اسفنجی را بپزید و کنار بگذارید تا سرد شود سپس پودر کاسترد را با شکر و مقداری شیر مخلوط کنید تا حل شود آنگاه در شیر داغ کن 2 فنجان شیر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شیر بجوشد سپس مایع کاسترد را به آن می افزاییم و به هم می زنیم تا سفت شود .
حالا نوبت کیک اسفنجی است که روی ظرفی قرار داده و کرم کاسترد را روی آن بریزید و روی کیک بمالید تا سطح کیک را بپوشاند سپس بگذارید کمی خنک شود و دانه های انار را روی آن بچینید.
ژله انار را بر اساس نوشته پشت جعبه ژله آماده کنید بگذارید در یخچال خودش را بگیرد ولی خیلی سفت نشود و آرام آرام روی سطح انارها بریزید بهتر است ژله کمی شل باشد.
برای تهیه کیک اسفنجی می توانید از پودر کیک آماده استفاده نمایید
یا با سلیقه خود این کیک را در منزل تهیه نمایید امیدوارم یلدای زیبایی را پشت سر بگذارید