آموزش تنگ کردن ساده و سریع پیراهن و تی شرت


 تنگ کردن لباس , تنگ کردن پیراهن , تنگ کردن تی شرت

آموزش خیاطی و آموزش تنگ کردن لباس  پیراهن یا تی شرت گشاد

بعد از دوخت لباس قسمت اضافه پیراهن را برش بزنید و لب لباس را یا سردوز یا زیگزاگ کنید

تی شرت خود را اتو بزنید و بپوشید و ببینید که چقدر سایز شده است .

این کار را برای مانتو یا پالتو بدون آستر هم می توانید انجام دهید .

برای آستین های پیراهن هم همان طور که در عکس بالا می بینید علامت گذاشته و همزمان با پهلو تنگ کنید.

آموزش تنگ کردن ساده و سریع پیراهن و تی شرت

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار شمالی

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

در ابتدا برای تهیه این ترشی خوشمزه باید بادمجان های شسته شده را ساطوری یا رنده کنید

بهتر ایت با پوست این کار را کنید تا از خواص پوست بادمجان هم بهره مند شوید.

گوجه فرنگی های که به صورت نارس تهیه شده بود را نگینی ریز کنید .

سبزی های پاک شده را تمیز بشویید و بعد از خشک شدن خرد کنید

بهتر است سبزی ر ریز ریز کنید تا طعم ترشی هفت بیجار بهتر شود

فلفل های قلمی را می توانید هم چرخ کنید و هم خرد کنید .

سیر پوست گرفته شده را رنده نمایید

مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف ترشی بریزید

بهتر است از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید تا ظاهر و رنگ بهتری به ترشی خود بدهید.

فلفل دلمه ای ریز شده را به همراه ادویه ترشی و نعنا خشک و نمک و سرکه یا آبغوره مخلوط نمایید.

و روی ظرف حاوی ترشی بریزید و درب ظرف را محکم ببندید

ترشی هفت بیجار شما آماده مصرف است و می توانید کنار غذای خود میل نمایید.

این ترشی مانند ترشی مخلوط , ترشی لیته , ترشی بادمجان و ترشی انبه بسیار پر طرفدار است .

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار شمالی خوشمزه و سریع

آموزش طرز تهیه استانبولی پلو

آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو با گوشت خوشمزه

طرز تهیه استانبولی پلو

این غذا خوشمزه و به صرفه برای خانواده بسیار سریع نسبت به بسیاری از غذاها آماده می شود.

ابتدا برنج را پاک نموده و با آب گرم آنرا می شوییم برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب بریزید و د رقابلمه را بزارید.

گوجه فرنگی های شسته شده را برش داده و در آبمیوه گیری ریخته آب آن را بگیرید سپس با 2 تا 3 لیوان آب مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم .

به اندازه 4 انگشت آب باید از سطح برنج بالاتر باشد نه بیشتر.

یک قاشق سوپ خوری نمک را به اضافه یک قاشق روغن به داخل قابلمه می ریزیم و یک ساعت صبر می کنیم تا برنج خیس بخورد.

گوشت ها را به شکل گوشت قورمه سبزی خرد نمایید .

سپس پیاز را پوست گرفته خرد کنید یا رنده کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش عوض شود.

سپس گوشت قیمه شده را به آن اضافه نمایید و هم بزنید و بگذارید کمی سرخ شود و آب گوشت گرفته شود

در انتها  2 الی 3 لیوان آب در تابه ریخته تا گوشت خوب پخته و اصطلاحا مغز پخت گردد

بعد کمی نمک و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه می کنیم (این مواد قیمه مانند را باید از قبل آماده کنیم )

سپس قابلمه ای که برنج در آن خیس خورده است را روی شعله اجاق قرار دهید

و با حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید و آب آن کاملا تبخیر گردد

آنگاه وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را داخل آن ریخته و با برنج پنهان می کنیم

سپس در قابلمه را گذاشته تا استانبولی پلو  آماده شود

و در ظرف دلخواه سرو کنید

استانیولی پلو مانند لوبیا پلو و عدس پلو غذای خوشمزه و پرطرفداری است

در ضمن می توانید به جای گوشت قیمه از گوشت چرخ شده با پیاز داغ استفاده شود

که با رب گوجه فرنگی تفت داده شود و داخل پلو استفاده شود.

آموزش طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت و مرغ خوشمزه

آموزش طرز تهیه ترشی انبه بندری

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی انبه رسیده بندری

طرز تهیه ترشی انبه بندری

برای درست کردن این ترشی بندری خوشمزه ابتدا باید از یک روز قبل انبه را شسته و تمیز کنید

سپس  آب لیمو و رب گوجه فرنگی را در ظرفی حل می کنیم و انبه را در آن قرار می دهیم .

بعد از یک روز دارچین و هل را با هم مخلوط و به مواد قبلی اضافه می کنیم

سپس سرکه را به ترشی افزوده و هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند

آنگاه ترشی انبه را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم .

بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی , بادمجان شکم پر درسته

آموزش طرز تهیه ترشی انبه بندری خوشمزه مخصوص

طرز پخت اشکنه

آموزش آشپزی و دستور پخت اشکنه شیرازی خوشمزه

طرز پخت اشکنه 

در ابتدا برای پخت این اشکنه خوشمزه باید پیاز را خلالی کنید و در روغن تفت دهید سپس به آن زردچوبه اضافه کنید.

به پیاز داغ نعنا افزوده و سریع هم بزنید زیرا نعنا سریع می سوزد.

یک لیوان آب روی نعنا داغ بریزید و کشک را که بهتر است از کشک های که سنتی هستند استفاده کنید به اشکنه مشهدی بیافزایید .

در مغازه ها کشک هایی هستند که برای کشک بادمجان و آش رشته مناسب تر هستند

این کشک ها برای اشکنه کشک هم بسیار مناسب هستند .

سپس نمک و فلفل را اضافه کرده بگذارید چند جوش بزند

در انتها گردو را به غذا اضافه کنید و از روی گاز بردارید.

اشکنه شما آماده است

آموزش طرز تهیه اشکنه کشک مشهدی خوشمزه و سریع