آموزش آشپزی و طرز تهیه اکبر جوجه گلوگاه خوشمزه و خانگی اصیل شمالی
در اصل بهتر است این غذا را با جوجه درست کرد ولی اگر نبود مرغ را می توان جایگزین آن کرد.
جوجه ها را در آبلیمو و نمک برای دو ساعت بخوابانید
بعد از دوساعت و مزه دار شدن جوجه ها تابه ای را از روغن پر کرده و بگذارید داغ شود.
جوجه ها را در روغن بچینید بهتر ایت تابه شما گود باشد
جوجه ها آب می اندازد صبر کنید آب آنها تبخیر شود
سپس دو طرف جوجه ها را سرخ نمایید
در انتها اکبر جوجه شمالی را در ظرغ دلخواه سرو کنید و با رب انار میل نمایید
اکبر جوجه معمولا با برنج زعفرانی یا کته خورده می شود